Påska er ski, hytta, solveggen - og marsipan! Her får du oppskrift på en sunnere variant, høy på protein og kos-faktor!
Ingredienser:
- 200 gr mandelmel
- 2 ss sukrin-sirup gold
- 2 ss sukrinmelis
- 2 eggehviter
- 3 ss Herbalife proteindrinkmiks
- Konditorfarge
- Pynt: 70% kokesjokolade og evt. kakestrø for pynt
Fremgangsmåte:
Miks alt sammen, tilpass med sukrinmelis om massen blir for våt. Bland i konditorfarge til slutt.
Legg deigen til kjøling i kjøleskapet ei stund.
Forme til kuler eller andre fasonger. Bruk litt sukrinmelis i utbakinga om det klistrer seg.
Dypp i smeltet 70% kokesjokolade.
Legg til kjøling eller i fryser og nyt til kaffen i solveggen i påska.
Næringsinnhold pr. stk, når du lager 20 godbiter - sjokolade kommer i tillegg:
Protein 3,8 gr | Fett 5,5 gr | Karbohydrater 3,45 gr | 73 kalorier