Å starte dagen med sunn og næringsrik mat er nøkkelen til å opprettholde energinivået gjennom dagen. Disse proteinpannekakene er ikke bare deilige, men de er også en utmerket kilde til fiber, mineraler og protein, noe som gjør dem til et strålende valg for frokost. Her er en enkel oppskrift med lenker til ingrediensene.
Ingredienser til pannekakene:
- 1 moden banan
- 1 ss eplecidereddik
- 1,5 dl (150 ml) vann
- 100 gr lettkokt havregryn eller havremel
- 1 porsjon (7 gr) havre-eplefiber-drikk
- 1/2 porsjon (14 gr) proteindrinkmiks
- 2 ss Herbalife-bananshake
- 1 ss Herbalife bakemix
- Evt. smør eller kokosolje for å steke i om du ikke bruker teflonpanne.
Sånn gjør du:
- Ha alle ingrediensene i nevnt rekkefølge i blender (alltid pulver sist, ellers klistrer det seg bare i bunnen).
- Blend sammen til du har en tykk røre, tilpass evt litt med vann, 0,1 dl (100 ml) om gangen.
- La røra stå noen minutter mens du varmer stekepanna. Bruk teflonpanne.
- Varm opp stekebanna på middels varme så den blir ganske varm.
- Om du ikke har teflonpanne, ha i fett og la det smelte.
- Bruk spiseskje og legg en stor porsjon i panna.
- La pannekaka steke ferdig på ei side til du ser den er "tørr" på oversiden, og gylden under. Ca. 2-3 minutter.
- Vend pannekaka og stek inntil den er ferdig. Du kjenner det når midten er litt spretten når du trykker på den.
- Når pannekakene er ferdig, legg dem på et fat og server med forskjellig frukt som bananskiver og masse bær.
Travelt? Her er en enklere oppskrift:
- 1,5 dl (150 ml) vann
- 3 ss Herbalife-bananshake
- 1 ss Herbalife bakemix
Visp sammen i en bolle, tilpass evt. med vann (litt om gangen). Stek som beskrevet over.
PS! Jeg har gjort det superenkelt for deg, og laget en proteinpannekake-pakke til deg i nettbutikken! Sjekk den ut nå.