Oppskrift: Energibarer. Biter av barer på et fat og i en blå boks.

Energibarer med havre, kokos og quinoa

Lyst på en sunn og næringsrik snack som gir deg energi gjennom dagen?

Disse proteinrike barene er en perfekt kombinasjon av smak og næring. Med ingredienser som quinoa, linfrø og Herbalife-næring får du både proteiner, sunne fettstoffer og naturlig sødme fra dadler. Enten du trenger en rask frokost på farten, ettermiddagsboost eller en sunn snack på tur, er dette en mellombar som er et enkelt og deilig alternativ. Du holder deg mett og fornøyd! Bonus: De er superenkle å lage og holder seg godt i kjøleskapet eller fryseren! 


Ingredienser:

Sånn gjør du:

Forvarm ovnen til 180° C (160° C varmluft).
Dekk en 20 centimeter firkantet form med bakepapir.

Kok quinoaen og stek den så i en tørr stekepanne over middels varme, rør regelmessig, i noen minutter til et par nyanser mørkere og ristet. Ta quinoaen ut av pannen og sett til avkjøling på benken.

Bruk en blender til å male linfrøene til et fint pulver.

Bland sammen havre, quinoa, malt linfrø, tørket kokosnøtt, Formula 3 personlig proteinpulver og Protein Drink Mix.

Varm kokosolje i en kjele på medium varme til alt har smeltet. Tilsett agavesirup og bland så i hakkede dadler.

Hell dette i bollen med tørre ingredienser og bland til alt jevnt blandet sammen.

Press blandingen jevnt utover i formen med bakepapir og stek den i ovnen i 20-25 minutter eller til den har fått en gylden farge.

Ta den ut av ovnen og la den avkjøles i formen. Så tar du den ut av formen mens den fortsatt er i papiret.

Skjær den så i 8 barer eller 16 firkanter. Sett på en rist for å avkjøles. Oppbevar i tett boks. 

 

Tips:

Oppbevares i en lufttett beholder, den holder i opptil 1 uke. Disse kan godt fryses ned.

16 porsjoner gir: 244 kcal/porsjon - 4 gr protein - 24 gr karbohydrat

Tilbake til bloggen