En enkel frokostshake forandra livet mitt

En enkel frokostshake forandra livet mitt

Historien bak Frokostshake.no startet for 27 år siden da jeg først ble introdusert for Herbalife-produktene. I løpet av disse årene har jeg brukt produktene litt av og på, og det er særlig hud- og hårpleieproduktene jeg alltid har hatt stor glede av. Men jeg har alltid kommet tilbake til Herbalife-shaken når livet har butta litt. Sist gang var i mars 2020, under nedstengningen på grunn av koronapandemien, at jeg virkelig gikk inn for å fokusere på helsen min. Jeg hadde latt den forfalle alt for lenge og alt for mye.

Samboeren min Henning og jeg hadde vokst fra hverandre – fysisk, og vi bestemte oss for å bruke nedstengningen som en anledning til å forbedre helsa vår. Vi gjorde tre viktige ting: starta dagen med frokostshake, deltok på challenger med hjemmetrening og kutta ut kosen i hverdagene.


Produktene som har blitt en del av hverdagen

Siden den gang har spesielt tre Herbalife-produkter blitt helt uunnværlige i min hverdag:

Herbalifeshake Formula 1

Sjokoladeshaken har blitt en fast del av frokosten min, uansett om det er en vanlig hverdag, ferie eller bursdag. Jeg starter alltid dagen med en Herbalife-shake fordi den gir meg den næringen og energien jeg trenger for å møte den hektiske hverdagen. Det er en enkel, sunn og smakfull måte å sørge for at frokosten alltid er på plass.

Energigivende urtete

Mens mange starter dagen med kaffe, er min energikilde Herbalife urtete. Den gir meg den oppkvikkende effekten jeg trenger, og de gode egenskapene til grønn te gjør den til et bedre valg for meg. Urteteen har blitt et fast ritual i løpet av dagen. Jeg er absolutt ingen kaffekjerring kan du si!

Herbalife24 Rebuild Strength

Etter hver CrossFit-økt er det alltid Rebuild Strength som gjelder. Dette produktet hjelper meg med å restituere raskere, bygge muskler og få maksimale resultater fra treningen.


Disse tre produktene er grunnpilarene i min daglige rutine, og jeg kunne rett og slett ikke klart meg uten dem.


Resultatene av en sunnere livsstil

Ved å fokusere på en sunn livsstil med disse produktene, har jeg oppnådd fantastiske resultater. Ikke bare har jeg gått ned to klesstørrelser, men jeg har også fått mer energi, enda finere hud, og jeg har oppnådd bedre treningsresultater enn noensinne. Jeg har faktisk også senka min biologiske alder med over 10 år. Denne reisen har ikke bare handlet om vektnedgang, men også om å føle meg sunnere og sterkere i hverdagen.


Fra personlig erfaring til nettbutikk

Etter å ha opplevd slike positive resultater med Herbalife-produktene, ønsket jeg å gjøre dem tilgjengelige for flere. Det var slik ideen om Frokostshake.no ble til. Jeg har selv bygget nettbutikken fra bunnen av i Shopify, med støtte fra gode mentorer underveis. Nå tilbyr jeg kundene mine de samme produktene som har gitt meg så mye glede og helsegevinst.

Mitt mål med Frokostshake.no er å gjøre disse produktene enkle å bestille, samtidig som jeg gir kundene mine inspirasjon gjennom gode omtaler, oppskrifter, bloggposter og e-post. Jeg ønsker å skape en handleopplevelse for deg som er enkel, rask og inspirerende, og håper at Frokostshake.no etter hvert blir den foretrukne nettbutikken for Herbalife-produkter i Norge.

Gjennom personlig erfaring har jeg opplevd hvor kraftfulle Herbalife-produktene kan være, og det er denne erfaringen jeg ønsker å dele gjennom Frokostshake.no. Med Formula 1 Shake, urtete og H24 Rebuild Strength som uunnværlige deler av min daglige rutine, har jeg oppnådd bedre helse, mer energi og en sunnere livsstil. Frokostshake.no er her for å hjelpe deg med å oppnå det samme.

 

-Helga Opsett

Tilbake til bloggen