Plakat med teksten Energigivende frokostshake. Bilde av Herbalife-shake med banansmak og piler ut fra denne til tekst 18 gram protein per porsjon, 25 vitaminer og mineraler, 5 gram friber, gluten- og laktosefri.

De beste ingrediensene til en energigivende frokostshake

Når det gjelder frokost, trenger du ikke lete lenger enn til Herbalife Formula 1 shake for å dekke en stor del av ditt daglige næringsbehov. Denne shaken gir deg hele 38% av ditt daglige anbefalte inntak av essensielle vitaminer og mineraler, inkludert vitamin A, C, D og B12. Det betyr at du kan starte dagen med en næringsrik frokost som er både rask å lage og mettende.

Selv om Herbalife-shaken alene er tilstrekkelig for å gi deg energi og næring, kan du, for smak, konsistens og ekstra næringsstoffer, velge å tilsette noen ekstra ingredienser. Her er noen gode valg som kan gjøre shaken enda mer personlig:


Valgfrie ingredienser:

  • Banan

En banan kan gi shaken en kremet konsistens og tilføre naturlig sødme. Den er også rik på kalium og karbohydrater, som gir et raskt energiboost.

  • Havregryn

Hvis du vil holde deg mett lenger, kan du tilsette havregryn. Havre er en kilde til langsomme karbohydrater og fiber som gir deg vedvarende energi gjennom dagen.

  • Chiafrø

Chiafrø tilfører sunne omega-3 fettsyrer og fiber. De hjelper også til med å stabilisere blodsukkernivået, noe som kan gi langvarig energi.

  • Bær

Blåbær, bringebær eller jordbær gir naturlig sødme og tilfører antioksidanter som er bra for immunsystemet ditt. 


Hvis du ønsker å optimalisere frokosten ytterligere, kan du også inkludere noen spesialprodukter som Protein Drink Mix PDM, som gir ekstra protein til shaken og gjør den enda mer mettende. Det er også mulig å tilsette Havre-eplefiber for å øke fiberinnholdet og støtte en sunn fordøyelse.


Liker du en litt syrligere smak på shaken, kan du tilsette Herbalife H24 Hydrate rett i shaken. Dette gir ikke bare en friskere smak, men hjelper også med å opprettholde væskebalansen, noe som er spesielt nyttig etter trening eller på travle dager.


Formula 1-shake er alt du trenger for en næringsrik start på dagen, men du kan altså enkelt tilpasse shaken med ingredienser som banan, havregryn eller chiafrø for å tilføre smak, konsistens og ekstra næring. For enda flere fordeler kan du inkludere Protein Drink Mix, Havre-eplefiber, eller nyte Herbalife 24 Hydrate ved siden av for å holde energien oppe gjennom hele dagen.

Tilbake til bloggen